Preincalzitor carburant

.

Preincalzitor carburant

Cod: 4031.120Preincalzitor carburant MASTER

Master Climate Solutions, Pastrengo (Verona), Italia

Pret de lista: 644,24 LEI

Pret fara TVA: 541,38 LEI

Descriere

Preincalzitorul de mnotorina se foloseste in toate cazurile in care incalzitorul pe motorina functioneaza in conditii de temperatura sub 00C (la montarea incalzitorului in exteriorul spatiului ce trebuie incalzit).

Date tehnice

Alimentare: 220V (se alimenteaza direct din incalzitor)

Cod comanda: 4031.120

MASTER

Master Climate Solutions, Pastrengo (Verona), Italia

Review-uri

Nota: 0.0 / 0

Preț: 644,24 LEI

Pret fara TVA: 541,38 LEI

Adauga in cosPreincalzitorul de mnotorina se foloseste in toate cazurile in care incalzitorul pe motorina functioneaza in conditii de temperatura sub 00C (la montarea incalzitorului in exteriorul spatiului ce trebuie incalzit).

Alimentare: 220V (se alimenteaza direct din incalzitor)

Se poate monta la urmatoarele modele:
- incalzitoare cu motorina cu ardere directa: B230, B360
- incalzitoare cu motorina cu ardere indirecta: BV110, BV170, BV230
- incalzitoare cu motorina cu infrarosii: XL9, XL9S

MASTER- lider mondial in echipamente portabile de incalzit.
Master Climate Solutions (MCS) este liderul mondial in producerea echipamentelor portabile in producerea echipamentelor portabile pentru incalzitoare, racitoare, uscatoare si ventilatoare. Istoria Master a început în Statele Unite ale Americii în urmă cu peste 50 de ani. Primul încălzitor a fost produs în 1954 în Dayton Ohio.

Prezenţa globală a companiei şi anii de experienţă acumulată au făcut din  MASTER liderul incontestabil de piaţă în segmentul încălzitoarelor portabile de aer. MCS Group este reprezentată în 4 ţări şi vinde în 56 de ţări diferite.

Sediul central se afla in Italia, Pastrengo, Verona. Aici se afla un centru de cercetare si de cercetare şi dezvoltare, producţie de încălzitoare pe gaz şi motorină dar si distribuţie în Europa de Vest. In Polonia, Gadki, Poznan se afla un centru de cercetare şi dezvoltare, producţie de încălzitoare electrice, încălzitoare cu motorină cu ardere indirectă de înaltă presiune şi încălzitoare cu lemne si distributia în Europa Centrala si Est.

Nu exista review-uri, fi primul care lasa un review…