Racitoarele Master te ajuta sa economisesti bani, creste productivitatea si confortul, protejeaza mediul inconjurator si nu provoaca legionella

Cu racitoarele Master cresti productivitatea si confortul tau.

  PRODUCTIVITATE  
  
PROTEJEAZA MEDIUL INCONJURATOR
Cu cat caldura devine mai mare, cu atat efectul negativ va fi mai mare asupra productivitatii si acurateteai angajatilor dvs. Utilizarea racitoarelor Master garanteaza o imbunatatire a productivitatii in medii de lucru calde cum ar fi depozitele industriale, halele fabricilor si in zilele fierbinti de vara.   Racitoarele Master sunt ecologice, fara chimicale. Racitoarele Master cu evaporare sunt eficiente din punct de vedere energetic (consuma mai putin de 10% in comparatie cu un aparat de aer conditionat traditional) si putina apa. Nu salvati numai bani, dar si planeta.
 
  SIGURANTA
 
 
CONFORT
Multi lucratori sunt supusi unor riscuri excesive de caldura. Aceste riscuri de caldura datorate temperaturilor in crestere de la an la an provoaca probleme in fabrici, depozite, ateliere de intretinere si alte locuri de munca, chiar si inperioadele mai reci. Masinile generatoare de caldura, cuptoare, aparate de sudura, spatiile inchise si efortul fizic contribuie la riscul de stres de caldura. Utilizarea racitoarelor Master reduce temperaturile cu 4 pana la 12° si creeaza un mediu de lucru sigur.   Racitoarele principale de evaporare sunt utilizate intr-o gama larga de aplicatii, oferind confort la kocul de munca. Racitoarele noastre sunt foarte durabile si pot fi folosite in exterior, ceea ce le face solutia ideala pentru a va oferi confort la terasa si la evenimentele dvs. Oaspetii dvs. vor fi mai confortabili, vor ramane mai mult si vor cheluti mai multi bani. Datorita mobilitatii si durabilitatii, racitoarele noastre sunt, de asemena ideale pentru inchirieri pe termen scurt si lung.
 

 
INVESTITI IN RACIRE
  RACITOARE MASTER BIO COOLER NU AU PROVOCAT LEGIONELLA
Racitoarele Master sun portabile pentru a fi utilizate in multe locuri si aplicatii diferite si sunt usor de instalat, doar conectand apa sau reincarcand rezervorul. Racitoarele sunt usor de intretinut si foarte prietenoase energetic, facandu-le o solutie foarte economica. Cu gama noastra larga de solutii de racire va putem oferi o solutie pentru toate produsele dvs de racire.  
 
  FOLOSITE CU PLACERE
 
 
MUNCA IN CONDITII SANATOASE
Racitoarele Master sunt usor de intretinut.   Racitoarele Master pastreaza temperatura si umiditatea la un nivel confortabil.