Panou evacuare pentru BV471, patru iesiri

.

Panou evacuare pentru BV471, patru iesiri

Cod: 4240.553Panou evacuare pentru BV471, patru iesiri MASTER

Master Climate Solutions, Pastrengo (Verona), Italia

Pret de lista: 1.346,64 LEI

Pret fara TVA: 1.131,63 LEI

Descriere

Panou evacuare pentru BV471, patru iesiri.
Diametru 2x27 cm

Cod comanda: 4240.553

MASTER

Master Climate Solutions, Pastrengo (Verona), Italia

Review-uri

Nota: 0.0 / 0

Preț: 1.346,64 LEI

Pret fara TVA: 1.131,63 LEI

  • Intreaba stoc

Adauga in cosPanou evacuare pentru BV471, patru iesiri.
Diametru 2x27 cm

MASTER- lider mondial in echipamente portabile de incalzit.
Master Climate Solutions (MCS) este liderul mondial in producerea echipamentelor portabile pentru incalzire, racire, uscare si ventilare. Istoria Master a început în Statele Unite ale Americii în urmă cu peste 50 de ani, primul încălzitor portabil din lume fiind produs de care firma MASTER în 1954 în Dayton Ohio. Productia din SUA a fost ulterior sistata si firma s-a mutat cu sediul si fabrica in Europa.

Prezenţa globală a companiei şi anii de experienţă acumulată au făcut din  MASTER liderul incontestabil de piaţă în segmentul încălzitoarelor si dezumidificatoarelor portabile.
Sediul central se afla in Italia, langa Verona. Aici se afla un centru de cercetare şi dezvoltare, precum si productia tuturor incalzitoarelor profesionale. Distributia pentru Europa se realizeaza din depozitul din Verona respectiv dintr-un depozit din Polonia. Rusia este deservita de un depozit din Moscova, iar pentru Asia extrema exista un depozit in China.

Master Climate Solutions este parte a grupului danez DANTHERM; grupul are 14 reprezentante in 13 tari, si clienti in peste 80 de tari de pe intreg globul. Celelalte marci ale grupului sunt Calorex, Aerial, Heylo, Trotec, Sovelor si Dantherm.

Nu exista review-uri, fi primul care lasa un review…