Horn arzator INOX Ø150 mm

.

Horn arzator INOX Ø150 mm

Cod: 4013.249Horn arzator INOX  Ø150 mm MASTER

Master Climate Solutions, Pastrengo (Verona), Italia

Pret de lista: 261,03 LEI

Pret fara TVA: 219,35 LEI

Descriere

Pentru o buna functionare a incalzitoarelor de aer cu ardere indirecta, se recomanda montarea pe evacuarea de gaze arse a acestora a cel putin un element (tubulatura) de evacuare gaze de 1m si a unui element de capat (horn).
Material: INOX
Diametru: Ø 150 mm
Pentru: BV 110-290E, BV 310

Cod comanda: 4013.249

MASTER

Master Climate Solutions, Pastrengo (Verona), Italia

Review-uri

Nota: 0.0 / 0

Preț: 261,03 LEI

Pret fara TVA: 219,35 LEI

Adauga in cosPentru o buna functionare a incalzitoarelor de aer cu ardere indirecta, se recomanda montarea pe evacuarea de gaze arse a acestora a cel putin un element (tubulatura) de evacuare gaze de 1m si a unui element de capat (horn).
Material: INOX
Diametru: Ø 150 mm
Pentru: BV 110-290E, BV 310

MASTER- lider mondial in echipamente portabile de incalzit.
Master Climate Solutions (MCS) este liderul mondial in producerea echipamentelor portabile in producerea echipamentelor portabile pentru incalzitoare, racitoare, uscatoare si ventilatoare. Istoria Master a început în Statele Unite ale Americii în urmă cu peste 50 de ani. Primul încălzitor a fost produs în 1954 în Dayton Ohio.

Prezenţa globală a companiei şi anii de experienţă acumulată au făcut din  MASTER liderul incontestabil de piaţă în segmentul încălzitoarelor portabile de aer. MCS Group este reprezentată în 4 ţări şi vinde în 56 de ţări diferite.

Sediul central se afla in Italia, Pastrengo, Verona. Aici se afla un centru de cercetare si de cercetare şi dezvoltare, producţie de încălzitoare pe gaz şi motorină dar si distribuţie în Europa de Vest. In Polonia, Gadki, Poznan se afla un centru de cercetare şi dezvoltare, producţie de încălzitoare electrice, încălzitoare cu motorină cu ardere indirectă de înaltă presiune şi încălzitoare cu lemne si distributia în Europa Centrala si Est.

Nu exista review-uri, fi primul care lasa un review…