ISTORIC

Incalzitoarelor de aer MASTER, cu o cota de piata de peste 90%, sunt lider mondial in domeniul aparatelor de tratare aer. Produsele MASTER sunt destinate uzului profesionistilor si telul nostru este de a-i ajuta pe acestia sa adapteze mediul de lucru la necesitatile lor in cel mai rapid si simplu mod posibil, cu investitii reduse.

Istoria firmei incepe in anul 1954, cand in fabrica din Dayton Ohio (SUA) se produce primul incalzitor de aer portabil pentru uz profesional sub marca MASTER. Gama de incalzitoare s-a dezvoltat treptat, in 1964 fiind deschisa o noua fabrica in Bowling Green Kentucky. In scurt timp MASTER ajunge pe locul 1 in topul produselor de profil, pozitie pastrata pana astazi. Pentru dezvoltarea vanzarii in Europa, in anul 2000 a fost deschisa fabrica din Verona (Italia) si centrul logistic de distributie din Polonia. La ora actuala, intreaga gama de incalzitoare profesionale este produsa exclusiv in fabrica din Italia.

Prezenta globala a firmei si experienta indelungata ne pozitioneaza fara dubii pe pozitia de lider pe segmentul aparatelor portabile pentru tratarea aerului. Elementele de baza ale dezvoltarii noastre sunt introducerea de produse noi si inovatii tehnice, cat si mentinerea pozitiei actuale de lider de piata. Produsele MASTER sunt caracterizate prin solutii inovative si tehnologice, utilizare facila cat si calitate ridicata, eficienta si siguranta in exploatare.

In Romania, produsele MASTER sunt distribuite prin intermediul firmei TECHNO PRO, care cu o experienta de 16 ani in domeniu, asigura cu ajutorul celor peste 50 de angajati si a unei vaste retele nationale de distributie servicii de calitate tuturor clientilor din intreaga tara. Pentru o oferta personalizata, sau pentru a fi contactat de unul din reprezentantii nostrii de vanzari sau de unul din distribuitorii zonali, nu ezitati sa ne contactati.

 

COS PRODUSE

AutentificareContact:

Tel. 0268-47.66.52

Tel. 0752-42.42.42

Tel. 0368-40.11.01

Fax: 0268-47.66.53

 

info@master-incalzitoare.ro

 

Luni-Vineri: 8:00-17:00